HTML

TippNBale

Üdv! Ezen a blogon - ami egyébként az első blogom - szeretnék egy, a későbbiekben országosan népszerű labdarúgó-tippversenyt elindítani, illetve ahogy időm és lehetőségem engedi, írnék pár gondolatot az NB I-es fordulókról. Ezen blog szerzője nem titkolja, hogy lelkes olvasója a Nou San Trafford/NST blognak is.

Friss topikok

Linkblog

A vég kezdete

2010.10.26. 23:04 Prost Acer

Üdv mindenkinek!

Ezen a blogon a szerző - azaz én, rosszabbik esetben valamelyik ismerősöm - szeretnék egy foci tippversenyt elindítani. A Nagy Világmegváltó Ötletet egy későbbi posztomban majd részletesebben is leírom, legyen elég egyelőre annyi, hogy eltér mindegyik - általam ismert - tippversenyjátéktól.

Továbbá célom még minden egyes NB I-es fordulóra rövid beharangozót, a fordulót követően kis memoárt írni - sirassuk el együtt a magyar focit minden round után...

Lesznek aztán szavazások, olvasóbázis bővülésével nyereményjátékok is...csak szép sorjában!

Üdv, Atyátok, Prost Acer

U.i.: a blog neve a naggggyon ötletes Tipp(verseny) NB (I) (Gareth) Bale szavak összefűzéséből jött ki;)

Szólj hozzá!

Címkék: poszt célok első

A bejegyzés trackback címe:

https://tippnbale.blog.hu/api/trackback/id/tr582401876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása