HTML

TippNBale

Üdv! Ezen a blogon - ami egyébként az első blogom - szeretnék egy, a későbbiekben országosan népszerű labdarúgó-tippversenyt elindítani, illetve ahogy időm és lehetőségem engedi, írnék pár gondolatot az NB I-es fordulókról. Ezen blog szerzője nem titkolja, hogy lelkes olvasója a Nou San Trafford/NST blognak is.

Friss topikok

Linkblog

Bohócliga beharang

2010.11.11. 22:20 Prost Acer

Elérkeztünk a Monicomp Liga 14. fordulójához is! Sajnos alig hallom, amit írok, mert olvasók ezrei tüntetnek a ház előtt a beharangozót várva (ez egy metonímia volt?), így jószerivel süketen látok hozzá a varázsláshoz.

Pénteken mindjárt megkapjuk az MTK-Pápa és az ETO-Videoton örörkrangadókat is.

MTK-Pápa

A hétközben egyik csapat sem tudott nyerni a Magyar Kupában, sőt a Pápa már fél lábbal a kupán kívül van, de mégsem kérdés, hogy melyik csapat az esélyesebb. A vendégek dobogóközelben vannak az NB I-ben, ami talán történetük során még egyszer sem fordult elő velük, legalábbis az első pár fordulót követő időszakban. A nemzetközi porondra való kilépést jelentő hely valamelyike lebeg hát a pápai szemek előtt (nem, nem ikszvéi Benedek szemei előtt), és ez erőt adhat a csapatnak. Ráadásul a kupakudarc sem viselhette meg őket annyira, mert nekik valószínűleg a bajnokság sokkal fontosabb. Tisztelettel kell írni erről a Lombardról, mert tényleg szép focit játszanak, igaz a védelmük nem áll a helyzet magaslatán, lévén csak eggyel kevesebb kapott góllal állnak, mint a kieső Haladás. Erre játszhat rá Garami csapata is, amely viszont már-már botrányosan kevés gólt lő, az abszolút formán kívül lévő Pál és Tischler nem elég a csatársorba. Kanta Józsi, az együttes szupersztárja megmondta a valót: "A következő meccsen gólt kell szereznünk!". Ezzel viszont sajnos elárulta csapata újszerű taktikáját is, így Szűcs Lajost valószínűleg majd a védésekre készítik fel, és lehet, hogy védelmet is pályára küldenek az újszerű célt felvázoló MTK ellen.

Az ellenfél céljaitól elámuló pápai védelem egy gyors gólt gereblyéz be Tischlertől, de ugyanilyen tempóban össze is szedik magukat, és a 20. percre már egyenlítenek is, a 2. félidőben pedig Maric eldönti a mérkőzést, 1-3, ezúttal a sárgák javára.

Győri ETO-Videoton FC

A fő kérdés: meddig folytathatja még Pinyő? Oké, oké az 5 éves szerződés és a magas szerződésbontási díj valószínűleg a kispadra szögezi a seggét popóját - illetve dehogy oda, holnap is magából kikelve fog ordítani a bíróval, asszisztenssel, másodedzővel, ellenféllel, de még a gyeppel is. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy a még oly bizonytalan Vidi-védelemnek is az eddig 16 szerzett góllal álló ETO gólt tud lőni!? Ha nem is gála, de megint Vidi-siker lesz, csakis Pintér miatt egy tizenegyes- és egy lesgóllal. Szegény ne legyen már mindig eltévelyedve, adjunk neki majd igazat! 0-2.

Folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: i bohócliga nb monicomp

A bejegyzés trackback címe:

https://tippnbale.blog.hu/api/trackback/id/tr382442685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása