HTML

TippNBale

Üdv! Ezen a blogon - ami egyébként az első blogom - szeretnék egy, a későbbiekben országosan népszerű labdarúgó-tippversenyt elindítani, illetve ahogy időm és lehetőségem engedi, írnék pár gondolatot az NB I-es fordulókról. Ezen blog szerzője nem titkolja, hogy lelkes olvasója a Nou San Trafford/NST blognak is.

Friss topikok

Linkblog

8 meccs, 26 gól

2010.11.08. 19:13 Prost Acer

Először is elnézést kérek a még nem is létező olvasóközönségemtől, de a múlt héten olyan elfoglalt voltam, hogy nem maradt időm a blogra.

Viszont cserébe most kaptok egy beszámolót a Móniról, mégpedig egy nem is akármilyen fordulóról, hiszen a 26 szerzett gól azt jelenti, hogy 3-mas gólátlag fölé mentek a fiúk! De ami még hihetetlenebb: gólt lőtt a Honvéd és az ETO is! Mindez egy fordulóban!

Kezdjük is akkor ezzel a meccsel.

Honvéd-Győri ETO

Az Országos Szeizmológiai Intézet szóvivője blogunk kérdésére megerősítette, hogy Győr térségében rezgéseket észleltek. Pinyő alatt inog a kispad.

Egyébiránt a meccsen a fiúk hozták a kötelezőt. A félpályát át sem lépve próbáltak gólt szerezni, ami teljesen meglepő módon két magyar (!) köreműködésével össze is jött, hiszen Völgyi Dániel buktatása után Hajdú Norbert értékesítette a büntetőt. Sőt a második gólnál is Völgyi Dániel volt a főszereplő, hiszen ő bólintott egy másik magyar, Kemenes hálójába. Ezt egyébként azért kell kiemelni, mert a meccsen 22/12 külföldivel kezdtek a csapatok, ez a szám a meccs végére 16-ra nőtt. Mondjuk olyan szarok voltak, mint az Arles ifi, de nem az a lényeg, hanem a szerzett gól, és végül a nagyon nem meglepő, már-már barátságos x-ben állapodtak meg a felek. 1-1.

Debreceni VSC-Szolnoki MÁV

Emelkedjünk kicsit magasabbra. Völgyi Dánielről Dombi Tiborra (muhahahahahahaha). A Loki-legenda ugyanis 400. meccsét játszotta a nemzetközileg mélyen elismert együttesben (muhahahahaha). A szupercsere ezúttal már a félidőben készülődhetett, hiszen csapatának olyan parádésan szarul ment az első félidőben, hogy meghúzták a váratlant és beküldték a válogatottban 35/1 gólos mutatóval álló, már-már a Nemzet Bombázójára (Torghelle Sándor, természetesen) hajazó villámléptű (muhahaha) örökifjút.

Az eredmény nem váratott magára sokáig: Cornaci, a hasznos (muhahahaha) román all-star légiós luftja után Szakály ösztönösen belefutva sodorta a kapuba a labdát. Megtört a retttttentő acélos Szolnok, innentől valódi gála lett a meccsből, a leginkább dombi (muhahahaha) legelőkre hajazó pályán a Loki még 3-mat cseppentett a MÁV-nak, amelyik igencsak közelít a Keletihez. Mármint az NB II Keletihez (muhahahahaha).

4-0.

És igen, minden mondatban van muhaha!

Paks-Siófok 0-0

Vállalhatatlan, mint Kiszel Tünde bármikor.

Lombard Pápa-Vasas

Minden sikerül a Pápának. Mondjuk nem is csoda, ha ilyen mentorai vannak a srácoknak (http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/papa-nemeth-milan-szeretne-elerni-baranyos-vagy-szucs-lajos-szintjet-2051138/). Talán nem tudtátok, hogy Bárányost egyszerre környékezte meg a Bari, a Kosice és a Red Bull Salzburg (muhahahaha)? Bizony, ilyen játékosról beszélünk. Kukás Lalit meg Mourinho csak azért nem vette meg, mert észrevette, hogy nem ügyes. Ráadásul már a Barca rendszerét is megjátszák Pápán (http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/papa-a-barcelona-b-ben-is-hasonlo-szisztemaban-jatszottunk-marics-2051298/). Kíváncsian várom az első BL-címet.

Viccet félretéve, tényleg szépen játszanak, Maric meg Alves mellett a legjobb légiós e honban. Nagy gratula, 2-1.

Haladás-MTK

Biztos nem esik ki a Haladás, ezt tudni lehetett, mikor utolsó helyen is álltak. Most épp saját neveléseikkel küldték padlóra az MTK-t, amely 6 meccse nyeretlen a Bohócligában. Hamar elfogyott a szufla, fiúk! Illene legalább áprilisig várni a totális kiégéssel. Vagy januárig, hogy a Vidi elvigye a legtehetségtelenebbeket. 2-0.

Kecskemét-Újpest

Rajczi már hatgólos! A nyáron a Feyenoordnál is járt és messzire elzavart szupercsatár megmutatja, mennyire hiányzik Rotterdamból! A hírek szerint az Ajax megfigyelői már a Szuszában foglalják a jegyeket a tomboló nézősereg elől, hogy megszerezzék az amúgy elég gyenge El Hamdaoui-Suárez csatársorba az ősi rivális elől. Meg ha áramszedőm lenne, én lennék a villamos.

A Kecsó meg csak összekapta magát, és a rajzfilmbe illő nevű line-uppal (Foxi, Csukics, Gyagya, Bori) hasít előre, már csak 14 pontra vannak a nemzetközi kupától. Barczi Dávidnak meg csak idő kérdése, mikor kerül 60 kilométerrel arrébb, a virágzó Vidi-UTE kapcsolat keretében.

Kecsó-UTE 4-3.

Kaposvár-Videoton

Összekapta magát a Vidi, és mérgében jól megcsapta a Honvéd-színvonalú csatársorral rendelkező egyszemélyes Kaposvárt. Oláh azért csak begyötört egyet, hogy aztán a talányos nevű Zsók pályán töltött pár percével, majd kiállításával megpecsételje a hazaiak pontszerzésének 0,00001%-os esélyét. Alves meg pályázik az Aranycipőre. Kár, hogy Céroni 10 meccsen 11-nél jár, ráadásul a bajnokságát sem a reciprokával szorozzák. 1-4.

ZTE-Ferencváros

Már megint összekapta a fiúkat ez a Csank mester. Ráadásul jellemző módon még mázlijuk is volt. Rajco már/Rajcomar (muhahahaha) a padon ült, mikor belőtték a győztes tizit, és ezzel fényt derítettek arra, hogy a Tirana 2 góllal jobb a Fradinál. Akik egyébként kivételesen pontot érdemeltek volna, ha lett volna olyan csatáruk, aki legalább sometimes belebotlik a labdába. Figyeltétek? Egy mondatban a ha, meg a volna. Tudjuk mit jelent.

Óriási mázlival 2-1.

Az élen továbbra is a Vidi, a Szolnok már varrja a kendőt, amit lobogtatva elhajózik, a Siófok a Vasas meg az MTK kezdi elveszteni a fonalat, a Loki meg végképp feladta a pontszerzést az EL-ben, mert már dobogón a Móniban.

Beharangozó csütörtök-péntek környékén.

Atyátok, Prost Acer

Szólj hozzá!

Címkék: i liga bohócliga nb monicomp

A bejegyzés trackback címe:

https://tippnbale.blog.hu/api/trackback/id/tr292434348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása